Kendimden, kendime, kendimce kutlama…

bizi yoktan var edene sonsuz şükürler olsun

Dua içtenliktir…

içten bir dua savurdum gök yüzüne…doğduğum günde…

7 Replies to “Kendimden, kendime, kendimce kutlama…”

  1. evet dua içtenliktir.ama herkesin unuttuğu bir sey var..”’dua iki yanı keskin kılıçtır..yanlış edilirse sahibini keser””hz Resulullah drki..S.a.V ””dua ibadetin ta kendisidir””bunun için ibadetler nasıl muhteviyatını öğrenmeden yapılamıyorsa duada ibadet olduğu için nasıl ve ne sakilde edilmesi bilinmelidir..Allah’a razılığının dısında dua etmek ten yine Allah a sığınırım…tesekkürler bu güzel konu için…dua ve selametler..

  2. 🙂 tşkler Ekrem bey dediklerinizde haklısınız neyi istediğini bilemek önemli tabi.Rabbim rızası dışında bişey istemeyiz inş….

  3. Mafrak ben teşekkür ederim arkadasım….:)yazmamıza vesile olanda ecire ortaktır…Hak yolunda görüşmek üzere

  4. Evet Dua içtenliktir…İçten gelmeli,taşmalı ve bilmelisin yaradana ulaştığını ve sana geri geldiğini,hissetmelisin çünkü Dua çok özeldir…Bir ibadettir.Dua…dua…( Çocuklarımıza isim diye konulabilir mi acaba??)

  5. Allah ın sevdiği isimler hadislerde belirtilmiştir zeyno kardeş…bence hadisler ışığından bakıp öyle koymak daha iyidir..cünkü öyle isimler koyuyorlar cehaletle cocuklar o ismin altında eziliyo….öyle yüce isimleri koyuyorlar isim olarak ufacık bünyeleri ve kalbi tasıyamıyor o ismin ağarlığını….ya cok yaramaz yada pisikolojik rahatsızlıklar bas österiyor ufacık sabilerde….örnek….abdurrahim yerine sadece rahim koyuyorlar…abdulkadir yerine kadir koyuyorlar….vs vsişte bunlar cocukları mahvediyor….kadir Allah ın kulu diyecekelerine isim olarak manasını,,, kadir herseye gücü yeten benim oğlum diyorlar…..tutup cebrail mikail israfil koyuyorlar…bu ne cehalet ve Allah a karsı cesarettir:(

  6. Çok geç kalmadım inşaallah doğum günün kutlu olsun daha nice hayırlı ve uzun seneler geçirmeni temenni ederim.Sevgilerimle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *