Konuyla ne alakası var bilmiyorum ama

eğer ben bir çizgi film kişisi olsa idim calimero olurdum orası kesin!

5 Replies to “Konuyla ne alakası var bilmiyorum ama”

  1. günâh elması gibi, bir cennet masalından düşmüşdüşmüş ve üşümüşümhani aşk da olmasakullardan üç para bir pulbir kul olduğumu hiç bilmeyecektim..arama gözlerimmutlu kerevetlerin yolcusu sen değildin bu masaldabir prensese gönlünce âşıköpüldüğünde prense dönüşecek kurbağasen değildin, kabuğunu zor kırmış “çirkin ördek yavrusu”büyüyüp serpildiğinde dönüşecek‘eşsiz’ bir siyah kuğuyasana “küçük karabalık” rolü verildi bu masaldahayatın kıyısında acemi figürankurşunî bir gecede, göktekaybolmaya yüz tutmuş bir Ay vakti kurşunlanıp kazarave denize düşüp açtığında gözlerini, âşık olup kazarabir görünüp, sonra sonsuza dek kaybolandeniz gözlü bir deniz(in)kızına..senbilmediğim bir sevdanın ardından ağıtlar yakaniçinde aynaları dağılmış, kalbi delikyoksul balıkçıydın, en fazla….siz, tüm masal kahramanlarıbir masaldan eğilerek her birinizmasalıma geldinizsiz, içimdeki çocuğune yapsam uyandıramayacağımı nerden bildiniz?!..kalimero!.evet, o!.selam ile..

  2. duygusalım bak ağlarım ederlezi 😥 ama tabi böyle değil yanağımızdan süzülen birkaç damla ve boğazda bir düğüm şeklinde olabilir.Tşk ederim şiir için Allah razı olsun.

  3. iyidir ağlamak..bazen de hıçkırarak..gözyaşı tahammüldür hayatın getirdiği ağırlıkların acının ilacı..bide gözyaşı cehennemi söndüren tek şeydir..efendim aleyhisselam sözü yanlış hatırlamıyorsam;hiçbir şeyden korkmazmış cehennem, hiçbir şey söndüremezmiş onu; yalnızca ümmetin bi avuç gözyaşı..sizden razı olsun mevla!.selam ile..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *